Fri frakt

Fri frakt

Fri frakt på alla beställningar över 1000kr. Hastigheten på denna leverans är beroende av plats, till exempel är det mer sannolikt att stadsområden levereras i början av förväntad leveransplan, medan landsbygdsområden lite senare än vad leveransplanen anger. Leveranstiden är mellan fem och sju dagar och är beroende av din betalningsmetod: omedelbara betalningar (kreditkort, IBP, Amex) skickas inom 1 arbetsdag, banköverföring skickas när betalningen är klar, vilket tar mellan 1 och 3 arbetsdagar. Observera att postförskott inte tillämpar detta leveransschema och du kommer att kontaktas efter din beställning med tillgängliga tidsluckor om tillämpligt. Vi erbjuder ingen postförskottstjänst.


Rapid Delivery

Snabba leveranser

Expressleverans är leverans inom 48 timmar, leveransschemat finns på högra sidan. Expressleveransen gäller inte på helgerna. Du måste lägga din order före 13.00 för att kunna få leverans inom 48 timmar. Vänligen notera att för dig som bor på t ex Cypern och Malta eller annat avlägset område kan leveransen ta längre tid, upp till 72 timmar.

Sändningsdatum beror på ditt val av betalningsmetod. Vid direktbetalning (kreditkort, Trustly, IBP, Amex) skickas ordern samma dag om beställningen görs före 13.00 och dagen efter om beställningen görs efter 13.00. Banköverföring skickas så snart betalningen är registrerad. Vänligen notera att postförskott inte kan användas vid expressleverans.


Other Countries

Andra länder

Vi levererar till alla europeiska länder förutom Norge, Schweiz utan att några extra kostnader tillkommer. Om du beställer från något annat land vänligen se exemplen på högra sidan hur mycket extra tid leveransen tar jämfört med exemplen ovan:

+1 dag

Finland, Estland, Luxemburg, Slovakien, Ungern, Polen, Rumänien, Tjeckien, Bulgarien

+2 dagar

Lettland, Grekland, Slovenien, Serbien, Kroatien, Bosnien & Hercegovina, Litauen, Albanien, Makedonien, Montenegro

+3 dagar

Cypern, Malta


Delivery Information

Leverans information

Beställningar som görs på helger behandlas på måndagar, då inga budfirmor hämtar upp varor på helgerna. Om du vill ha en order levererad på en lördag, vänligen kontakta oss för mer detaljer.

Alla beställningar med gratis frakt skickas inom 24 timmar efter att vi mottagit ordern och alla expressleveranser skickas samma dag om beställningen är gjord före 13.00 och dagen därpå om beställningen är gjord efter 13.00. De skickas med ansvarsfulla budfirmor och kommer att levereras till dig i perfekt skick. Leveranspolicyn gäller bara om varan finns i lager vid den tidpunkt som beställningen görs.

Undantag: Enligt överenskommelse med Mastercard, Visa och American Express måste alla beställningar som betalas med kreditkort granskas för bedrägeri innan de godkänns – om din order inte skulle godkännas i säkerhetstestet kontaktar vi dig för att verifiera säkerhetsinformationen och det kan då leda till en liten försening av leveransen. Beställningar som betalas på annat sätt genomgår inte bedrägerikontroll.

Säkra betalningar

Säkra betalningar

Säkra transaktioner

Säkra transaktioner

Snabb och gratis leverans

Säkra betalningar
Customer Reviews