Säker beställning
Prices

Priser på vår hemsida

Alla våra priser på vår hemsida inkluderar fraktkostnader till vart som helst i Sverige, vilket innebär att du bara betalar priset som står på hemsidan för att få produkten i dina händer. Till skillnad från några av våra konkurrenter finns det inga dolda kostnader, som tull eller skatt, vi har transparent prissättning så du betalar bara det pris som visas på vår hemsida, du betalar ingenting mer.

Observera att det inte heller finns några extra kostnader för leverans till något annat EU-land, men som det annonseras så tar leverans utanför Sverige längre tid.

Säker Webbsida

Rhinocamera tar säkerheten väldigt seriöst, många andra webbutiker har bara ett sätt att skydda sig på, vi har två. Web Inspector skyddar som många andra gör den personliga informationen, men ser dessutom till så att webbsidan inte utsätts för någon illvillig attack. Web Inspector garanterar också tillförlitligheten på webbsidan, med två skyddsnät i stället för ett kan kunderna känna sig säkra på Rhinocamera. För mer detaljerad information besök www.webinspector.com

Web Inspector


Säkra kortbetalningar

Alla betalningar med kreditkort och betalkort på webbsidan måste gå igenom Visa och Mastercards säkerhetskontroller. Dessa kontroller skyddar dig som kund från online-bedrägerier, det skyddar dig från att din beställning inte levereras, därför är dessa transaktioner riskfria hos oss. Det skyddar också oss som företag, vi slipper råka ut för att någon betalar med ett stulet kreditkort, det betyder att vi kan sända beställningar direkt utan att riskera att det inte är du som verkligen är köparen.

Verified By Visa

Direktbetalning

Direktbetalning är ett av våra betalningsalternativ som fungerar för många, men inte alla, det beror på var du bor. Dessa betalningar är 100 % säkra. För att vi ska få använda oss av denna betalningsmetod har Rhinocamera gått igenom rigorösa säkerhetskontroller, vilket betyder att detta är ett fullkomligt säkert betalningssätt för våra kunder att använda. Då det aldrig har skett några bedrägerier känner vi oss helt trygga och skickar oftast ordern när vi fått bekräftelse på betalning utan att behöva invänta att pengarna kommit in på vårt bankonto.


Returns Info

Banköverföring

Banköverföring medför en extra kostnad på 150 SEK, detta läggs på automatiskt när du väljer denna betalningsmetod. När du godkänt din order får du en kupong med information om våra bankuppgifter och ett referensnummer till din order som måste inkluderas på din banköverföring så att vi kan koppla samman din betalning med din order. Banköverföringar görs normalt inom 48 timmar och skickas sedan omedelbart, vänligen notera att avgiften är en transaktionsavgift som inte återbetalas.

Returns Info

American Express

Betalning med American Express kommer att medföra en avgift på 2,5 % som ingår i det pris som anges när du valt denna betalningsmetod. Observera att denna transaktionsavgift inte är återbetalningsbar.

Säkra betalningar

Säkra betalningar

Säkra transaktioner

Säkra transaktioner

Snabb och gratis leverans

Säkra betalningar
Customer Reviews