Kontakta oss

Har du ett problem? Använd gärna vår Interaktiva helpdesk och FAQs för att hitta ett svar på dina frågor. Om inte, finns det många andra sätt att komma i kontakt med våra erfarna medarbetare på kundserviceavdelningen, inom öppettiderna måndag – fredag mellan 10.00 -18.00.

Kundservice:

Måndag: 10:00 - 18:00 (Stängt - 18 April)

Tisdag: 10:00 - 18:00 

Onsdag: 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 18:00

Fredag: 10:00 - 17:00 (Stängt - 15 April)

Lördag och Söndag: Stängt

Live Chat

Online Chatt

Du kan få hjälp på bara några sekunder genom att använda vår online chatt, det är vårt snabbaste sätt att kommunicera. Klicka här för att prata med någon av våra rådgivare eller klicka på Rhinocameras Online Chatt i det nedre högra hörnet.

Starta Online Chatt »

By Email

Via E-post

Om du vill komma i kontakt med oss via e-post , skicka e-post info@rhinocamera.se eller välj ett av följande förfrågan typer och klicka på länken:

För generella frågor och frågor efter ditt köp, klicka här. »

By Phone

Via telefon

Vi är ett internetföretag i den renaste bemärkelsen, vi använder oss inte av dyra call center-företag, detta gör det möjligt att hålla låga priser. Om du vill kontakta oss direkt rekommenderar vi att du kontaktar oss via vår live chatt där en rådgivare svarar inom sekunder. Men om du känner att din fråga bara kan besvaras via telefon vänligen ring numret nedan, men kom ihåg att det kan ta tid innan vi hinner svara särskilt under de tider då många kontaktar oss

+46-774218889 »

Returns Info

Via E-post

Om du behöver returnera en felaktig eller oönskad produkt, vänligen kontakta vår returavdelning i första hand via e-post eftersom alla returer/reparationer behöver dokumenteras och vi behöver även förse dig med ett formulär för returen.

Kontakta vår returavdelning »

Rhinocamera, Artillerigatan 6, 114 51 Stockholm.

Säkra betalningar

Säkra betalningar

Säkra transaktioner

Säkra transaktioner

Snabb och gratis leverans

Säkra betalningar