Om oss



60 000 nöjda kunder sedan 2014.

Rhinocamera är en av Europas ledande återförsäljare inom fotografi, vi erbjuder våra kunder de mest efterfrågade och populära produkterna från ledande varumärken. 60 000 nöjda kunder sedan 2014, Rhinocamera fortsätter att stärka sin ställning som ett företag med ett stort fotografiskt utbud och konkurrenskraftiga priser. Rhinocamera har allt du behöver inom fotografi.

Det här är vi


Rhinocamera som alltsedan bildandet år 2010 har vuxit stadigt. En hållbar tillväxt har lett till ett större aktieinnehav och viktigast av allt, gjort det möjligt att ha extremt konkurrenskraftiga priser. Vår affärsmodell är som för många andra företag att köpa in stora kvantiteter som ger ett lägre styckpris, men skillnaden mellan oss och andra företag är att vi låter kunden ta del av besparingen. Alltså skapar vi en stor och lojal bas av kunder som vet att vi erbjuder dem det allra lägsta priset för de produkter de önskar.

Företaget har ett mål – att fortsätta erbjuda konkurrenskraftiga priser och en hög nivå när det gäller service. Vår vision är att fortsätta utvecklas och bli den främsta fotografiska återförsäljaren i Europa medan vi ser till att våra kunder alltid står i fokus.

Vi berättar exakt hur många det finns.


Du kan se vårt varulager och vara säker på att vi har varan.


Du som kund är vår högsta prioritet

Vad gör oss annorlunda?

1. Konkurrenskraftiga priser – Vi strävar efter att ha konkurrenskraftiga priser på alla våra produkter, de besparingar vi gör när vi köper in stora kvantiteter låter vi genast våra kunder ta del av, vi vill att våra lojala kunder ska vara nöjda.

2. Direktsvar – Vi tycker att frågor ska få svar omedelbart, för många företag tar det upp till 24 timmar att svara, inte hos oss. Vi har rådgivare som besvarar dina frågor direkt via vår chattsupport. Tjänsten hittar du i det nedre högra hörnet på samtliga sidor och den är tillgänglig under kontorstid.

3. Professionell kundservice – Du som kund är allra viktigast, vårt mål är att erbjuda dig de produkter du behöver, när du vill och till det pris du önskar. Vår högsta prioritet är nöjda kunder.

4. Uppdaterade lagernivåer – Många webbutiker visar ett lagersaldo som inte alltid stämmer. Vi har ett transparent lagersystem, där varulagret uppdateras i realtid. Du kan därför se exakt hur många exemplar vi har hemma, så att du är säker på att varan finns vid beställning samt att du kan se om vi bara har ett fåtal exemplar kvar. Varje gång någon gör en beställning uppdateras varulagret automatiskt. Du kommer inte att bli snuvad på varan av någon annan kund, ett transparent varulager är nyckeln till detta.

5. Säkerhet och Trygghet – Många företag testar säkerheten på sina webbsidor en gång i veckan eller en gång i månaden. Vi testar vår webbsida varje dag för att vara 100 % säkra på att den är säker och trygg för dig att använda. Vi samarbetar med Comodo, marknadens ledande leverantör när det gäller internetsäkerhet. Webbsidan är skyddad med hjälp av SSL, Secure Socket Layer, vilket garanterar att dina personuppgifter är skyddade och att dina transaktioner är 100 % säkra.

Säkra betalningar

Säkra betalningar

Säkra transaktioner

Säkra transaktioner

Snabb och gratis leverans

Säkra betalningar